Rimini-Bondeno-Carpi-Brennero-Hampuri. loma loppu.

21. päivä,  Rimini – Carpi. Bondenon kautta Carpin kokoontumiseen.

Carpin kokoontumisessa on aina paljon tuttuja ja siksi se kuului loman ohjelmistoon. Bondenossa olen käynyt 11 kertaa kokoontumisessa ja senkin jälkeen käynyt siellä fiilistelemässä aina kun olen siellä päin liikkunut ja taas kun Bondeno oli reitin varrella niin sinne siis.

Sää oli jo totuttuun tapaan aurinkoinen ja helteinen. Bondenoon saavuin puolenpäivän aikaa ja pikkukylä uinui siestaansa katujen ollessa lähes autiot. Tarkoitus oli käydä katsomassa oliko rallin suosikkibaari Cafe Blob taas avoinna sillä baari oli jonkin aikaa suljettuna. Entisen isännän tiesin muuttaneen Ferraraan jo aikoja sitten. Ja baari oli auki eli pieni oluen mittainen tauko terassilla muutamat muistelot menneistä. Sen lisäksi kävin katsomassa MC Bondenon kerhotaloa ja siellä olikin muutos tapahtunut sillä talo liputtikin Ferraralaisen VespaClubin lippua ja MC Bondenosta oli jäljellä enää kauhtunut merkki seinässä. Eli aikansa kutakin, kaiholla muistelen ralleja Bondenossa ja kiitokset järjestäjille, ketkä olivat tapahtumaa tekemässä. ISO KIITOS.

Illalla Carpiin jossa normaali meno alkoi perjantaina. Osallistujamäärää tosin verotti, että toinen ralli Castelnuovo Rangonessa järjestettiin tällä kertaa samaanaikaan. Kyseinen ralli on myös carpissa käyvien kalenterissa normaalisti ja useat Carpiin tulleet olivatkin joutuneet valitsemaan kumpaan lähtisivät. Syyttävät katseet kohdistuivat Italian moottoriliittoon joka kuulemma päivämäärät oli fixannut.

*******************************************************************

22. ja 23. CarpiOra. Lauantai Carpissa ja sunnuntaina passo Rollen kautta Oraan.

Oran lähellä Fontanissa B&B Zur Taubessa yö 54e

*******************************************************************

24. ja 25.  Ora – Fulda. Maanantaina passo Pennesin yli Fuldaan ja tiistaina Hampuriin.

Moottoritien vieressä yö Rasthaus-Hotel Fulda Nordissa 38e yö.

Ja Hampurissa 1 yö Merimieskirkon makuusalissa 21e yö ja parkkipaikka MP:lle 5e

päivät 17-20 <—————————————————————-